ademwerk pranasana

"Als we onze wereld willen veranderen, hoeven we alleen maar onze betekenissen te veranderen

De schok van geboren worden deed me naar adem snakken...

Het eerste dat gebeurd wanneer je de fysieke werkelijkheid binnentreedt, is...ademhalen.
Jouw adem is verbonden met jouw diepste Zijn, jouw ritme, jouw hartslag, jouw flow.
Een ademsessie is een lichaamsmeditatie waarin je door ademen meer zuurstof in jouw lichaam brengt en zo het zelfhelende vermogen van het lichaam activeert en jezelf tot in al je cellen kan reinigen, zodat jouw levensenergie onbeperkt kan stromen.

Prana Sanna

PranaSanna is ontwikkeld door Sanna Beatrice. Het is een combinatie van verbonden ademen, in wisselende tempo's ademen en de adem inhouden op zowel de in als op de uitademing. Je wordt gesteund en gedragen door muziek en ik begeleid je met mijn stem door de diverse rondes heen. Als laatste nemen we de tijd voor een integratie ronde, zodat je lichaam kan herstellen en de ervaring kan verwerken. Grondslag voor ademwerk is een diepere begrip van het zenuwstelsel, met name aan de hand van de polyvagal theory van Dr. Stephen Porges.

In combinatie met de-armouring werkt een ademmeditatie heel goed om het lichaam te activeren en de energie te laten stromen zodat we op diepere niveaus kunnen werken.

Gratis kennismakings gesprek

Laten we eens bespreken of een of meerdere ademsessies een goed idee is voor waar jij naar op zoek bent. We nemen de tijd om dit rustig uit te zoeken samen. Klik hieronder om een gesprek te boeken.

Wat zeggen anderen over Bas?

"De intimiteit om een ademsessie te doen met jou alleen ontroerd me enorm vanmorgen.    Wat een cadeau geef je me en het cadeau is om goed te voelen. Ik heb enorm genoten van de wave die volgde! De intensiteit van het voelen van intimiteit opent een deur die ik moeilijk kan openen of het vertrouwen vinden om ze open te houden. Het is een gekwetst deel van mezelf dat aan de oppervlak komt. Het is me vooral heel duidelijk dat ik dit proces niet alleen kan doen omdat het door het verlangen om te verbinden met de ander zichtbaar wordt..."

Erika Verhaegen, Antwerpen

“Bas is scherp in zijn analyses, zijn intuïtie is feilloos en hij is niet bang om dingen terug te geven. Human design als uitgangspunt geeft een duidelijk, stevig kader dat helpt bij inzichten en begrip voor jezelf en de ander. Maar los van human design... Jeetje wat weet deze man veel. Bas barst van de interessante modellen en fijne ‘weetjes’ van concreet tot meer theoretisch. Ik heb me altijd heel veilig en gesteund gevoeld bij hem en ben enorm dankbaar voor alles wat ik van hem heb mogen leren ♥️

Fleur Oude Voshaar, Haarlem

Ik heb een aantal behandelingen van Bas mogen ontvangen. Wat een fijne ervaringen! De ruimte die hij hield voelde heel veilig, waardoor het voor mij makkelijker was om los te laten en te ontvangen. Vervolgens gingen we samen op een prettige manier op zoek naar punten van spanning in mijn lichaam. Na de behandeling voelde ik me duidelijk meer ontspannen en gegrond. Zeker een aanrader!

Mathijs Mulder, Nuenen

Bas prepared a Human Design reading for me recently and it was an amazing and interesting experience: enjoyable, nurturing & informative. Bas discussed the chart with me and also sent me further reading material & resources. He responded warmly to further musings and questions after our call (it was a lot of fascinating information, which I’m still digesting!). I would say that the information and interaction I received from Bas are very helpful and positive for my life and my development (I felt validated and empowered and have made some meaningful changes as a result). Bas is a warm, supportive, grounded and grounding presence

A.Q Belfast

Bas is een zeer sympathieke kerel, die zich heeft ontwikkeld tot zeer kundige therapeut. Mijn man en ik kwamen met onze diepste pijn en onzekerheid. En met behulp van Bas zijn we voorbij blokkades bewogen. Ook de de-armouring was een zeer rijke ervaring. Het was alsof ik van binnenuit contact met Bas zijn handen kon maken, om de stuiten op het verdriet in mijn heupen. Hier is release ontstaan. Ik ben Bas erg dankbaar voor het zijn laagdrempelige open benadering, op een dieper level contact maken en het present zijn.

S.C., Amsterdam