human design

"Als we onze wereld willen veranderen, hoeven we alleen maar onze betekenissen te veranderen

Jouw Human Design, een uniek design

Human Design is een systeem dat zeer nauwgezet kijkt naar de blauwdruk, het design, van wie wij echt zijn. Het combineert een aantal systemen om uit te komen bij jouw unieke blauwdruk. Westerse en Oosterse astrologie, de Joodse Kabala, het Hindu Chakra systeem, de I-Ching en Quantum Mechanica. Het uitgangspunt is het moment van jouw fysieke geboorte, en ongeveer drie maanden eerder, wanneer volgens het systeem jouw ziel jouw lichaam binnenging.

De blauwdruk als schatkaart

Vanuit jouw blauwdruk kunnen we alle aspecten van jouw leven onderzoeken. Waar je handelt vanuit conditionering of vastgezette ideeën die wellicht helemaal niet van jou zijn. Een basisreading bestaat eruit jouw type te onderzoeken, hoe jij het beste jouw energie in de wereld kan zetten en tot een zo gezondmakend mogelijk creatief proces kan komen, want daar gaat het over, hoe gebruik jij jouw creatieve energie op de beste manier.

Type en Strategie

Bij elk type hoort een bepaalde strategie en een bepaalde autoriteit, een innerlijke stem waar je naar kan luisteren om je te leiden. Als laatste kijken we naar jouw profiel, de kleuring die jij aan jouw type kan geven. Als het leven een theaterspel zou zijn, is jouw type de rol die je speelt en jouw profiel de kleuring die je aan die rol geeft.

human design coach

Let's talk 🙂

Voel je van harte uitgenodigd om met mij in gesprek te komen over Human Design en wat het voor jou zou kunnen betekenen. Een reading bestaat uit een verkennend gesprek, je ontvangt een pdf met jouw blauwdruk en alle bijhorende teksten en we hebben een of twee gesprekken via zoom om alles door te nemen. Daarna ben je uiteraard welkom met welke vragen er nog maar bij jou opkomen of verdere coaching die je rondom jouw blauwdruk zou willen.
Via deze link kan je zelf jouw blauwdruk vinden: https://www.geneticmatrix.com/free-foundation-chart

'Als ik jou zou vertellen dat het verhaal dat jij over jezelf vertelt hoogstwaarschijnlijk niet het verhaal is van wie jij echt bent, hoe zou dat voelen?

Gratis kennismakings gesprek

Boek een gratis kennismakingsgesprek om uit te zoeken of Human Design, of een van mijn andere modaliteiten iets zijn wat jij nodig hebt of kan gebruiken in jouw leven, om verder te komen, of los te breken als je het gevoel hebt vast te zitten.

Wat zeggen anderen over Bas?

“Bas is scherp in zijn analyses, zijn intuïtie is feilloos en hij is niet bang om dingen terug te geven. Human design als uitgangspunt geeft een duidelijk, stevig kader dat helpt bij inzichten en begrip voor jezelf en de ander. Maar los van human design... Jeetje wat weet deze man veel. Bas barst van de interessante modellen en fijne ‘weetjes’ van concreet tot meer theoretisch. Ik heb me altijd heel veilig en gesteund gevoeld bij hem en ben enorm dankbaar voor alles wat ik van hem heb mogen leren ♥️

Fleur Oude Voshaar, Haarlem

Bas prepared a Human Design reading for me recently and it was an amazing and interesting experience: enjoyable, nurturing & informative. Bas discussed the chart with me and also sent me further reading material & resources. He responded warmly to further musings and questions after our call (it was a lot of fascinating information, which I’m still digesting!). I would say that the information and interaction I received from Bas are very helpful and positive for my life and my development (I felt validated and empowered and have made some meaningful changes as a result). Bas is a warm, supportive, grounded and grounding presence

A.Q Belfast

Ik heb een aantal behandelingen van Bas mogen ontvangen. Wat een fijne ervaringen! De ruimte die hij hield voelde heel veilig, waardoor het voor mij makkelijker was om los te laten en te ontvangen. Vervolgens gingen we samen op een prettige manier op zoek naar punten van spanning in mijn lichaam. Na de behandeling voelde ik me duidelijk meer ontspannen en gegrond. Zeker een aanrader!

Mathijs Mulder, Nuenen

Bas is een zeer sympathieke kerel, die zich heeft ontwikkeld tot zeer kundige therapeut. Mijn man en ik kwamen met onze diepste pijn en onzekerheid. En met behulp van Bas zijn we voorbij blokkades bewogen. Ook de de-armouring was een zeer rijke ervaring. Het was alsof ik van binnenuit contact met Bas zijn handen kon maken, om de stuiten op het verdriet in mijn heupen. Hier is release ontstaan. Ik ben Bas erg dankbaar voor het zijn laagdrempelige open benadering, op een dieper level contact maken en het present zijn.

S.C., Amsterdam

"De intimiteit om een ademsessie te doen met jou alleen ontroerd me enorm vanmorgen.    Wat een cadeau geef je me en het cadeau is om goed te voelen. Ik heb enorm genoten van de wave die volgde! De intensiteit van het voelen van intimiteit opent een deur die ik moeilijk kan openen of het vertrouwen vinden om ze open te houden. Het is een gekwetst deel van mezelf dat aan de oppervlak komt. Het is me vooral heel duidelijk dat ik dit proces niet alleen kan doen omdat het door het verlangen om te verbinden met de ander zichtbaar wordt..."

Erika Verhaegen, Antwerpen