Bas-23

Dit is het echte geheim van het leven: volledig bezig te zijn met wat je in het hier en nu doet. En in plaats van het werk te noemen, besef dat het een spel is.

Alan Watts

Een (ver)kennismakings gesprek

Al staat het nog zo compact in een bericht, het beste is toch om een gesprek van mens tot mens te hebben. Digitaal werkt dit prima om een eerste indruk te krijgen van elkaar en voor het eerst eens te noemen wat er zoals speelt waar we mee zouden kunnen werken. Pas wanneer wij ons wederzijds goed voelen bij elkaar plannen we een eerste samenkomst of online sessie.

Toch twijfel?

Dat snap ik heel goed. Vaak weten we niet precies te benoemen wat er is, er is meer een gevoelde sensatie van 'vast zitten' of 'niet verder komen' of 'steeds tegen hetzelfde aanlopen' terwijl het niet precies benoembaar is waar we dan tegen aan lopen, in vast zitten of niet verder mee komen. Ik help je sowieso met het vinden van duidelijkheid hierin. Hieronder nog eens kort wat ik zoal te bieden heb.

Het lichaam als uitgangspunt

Alles wat ik doe of aanbiedt, heeft het lichaam als centraal punt. of we nu gaan werken met Human design, Ademwerk, Coaching via Somatic Consent, Bodydearmouring of wanneer je mij meer zoekt om het einde van het leven mee vorm te geven, alles richt zich op het lichaam en hoe jij jezelf via dat lichaam voelt.

Je kan gaan voor een Human Design reading om meer te weten te komen over jezelf en jouw energie in relatie tot jezelf, anderen, werk, geld en levensdoel

Via ademwerk en bodydearmouring kunnen we werken aan blokkades die jou belemmeren om in jouw volle kracht te staan, om jouw te helpen groeien naar jouw volledige potentiaal.

Somatic Consent is een uitgelezen en diepgaand systeem waarbij we onderzoeken hoe jij jezelf kan leren voelen, kan ontdekken wat jij echt wil en hoe je hierom kan vragen. Het onderzoekt de kunst van geven en ontvangen en de hele daarbijbehorende schaduwwereld.

Mijn werk als levenseinde Doula is een wereld op zich en mijn aanbod daarin staat op desbetreffende pagina. Boek gerust een gesprek om te zien of iets daarvan jou, voor jezelf of een naaste, aanspreekt. Je bent welkom.

Boek een gratis kennismakings gesprek

gratis kennismakingsgesprek

Wat zeggen anderen over Bas?

"Bas is scherp in zijn analyses, zijn intuïtie is feilloos en hij is niet bang om dingen terug te geven. Human design als uitgangspunt geeft een duidelijk, stevig kader dat helpt bij inzichten en begrip voor jezelf en de ander. Maar los van human design... Jeetje wat weet deze man veel. Bas barst van de interessante modellen en fijne ‘weetjes’ van concreet tot meer theoretisch. Ik heb me altijd heel veilig en gesteund gevoeld bij hem en ben enorm dankbaar voor alles wat ik van hem heb mogen leren ♥️"
 
 
 

Fleur Oude Voshaar, Haarlem

Bas prepared a Human Design reading for me recently and it was an amazing and interesting experience: enjoyable, nurturing & informative. Bas discussed the chart with me and also sent me further reading material & resources. He responded warmly to further musings and questions after our call (it was a lot of fascinating information, which I’m still digesting!). I would say that the information and interaction I received from Bas are very helpful and positive for my life and my development (I felt validated and empowered and have made some meaningful changes as a result). Bas is a warm, supportive, grounded and grounding presence 
 

A.Q. Belfast

Designation