You got to ask for what you really want

Don’t go back to sleep.

You got to ask for what you really want…’

Rumi

Het is vaak een ingewikkeld iets om een bepaald soort sessie goed te beschrijven, zodat er een helder beeld ontstaat van wat er nu eigenlijk aangeboden wordt en waarvoor nu eigenlijk gekozen kan worden. Zeker in een ‘Jouwkracht-sessie’ (empowerment sessie of Bazige Massage). Wat gebeurd daar nu eigenlijk??? Hieronder de beschrijving van een ervaring van een client die een aantal sessies met mij deed. Het geeft een goed beeld van de impact van de sessie.

‘Ik krijg een heldere uitleg over de empowerment sessie, de “regels” worden besproken en ik voel me veilig en in controle. Bas is erg goed in het scheppen van een sacred & safe space. Ik voel mij vrij om helemaal mijzelf te zijn, en kan alles delen wat in mij opkomt tijdens onze sessie. Niks is raar… Tijdens de sessie is Bas 100% aanwezig en ik voel mij gehoord en ontvangen.

Wat er uiteindelijk allemaal los komt zowel tijdens de sessie als de dagen erna, was meer dan ik had kunnen verwachten. De dag na mijn eerste empowerment sessie komt er veel emotie naar boven/los. Ik voel veel, vooral veel boosheid en ongenoegen. Iets wat ik nooit eerder heb toegestaan, ineens word ik mij sterk bewust van dingen die ik niet meer wil, dingen waar ik mij aan irriteer. Dit voelt en werkt bevrijdend!

Mijn 2de sessie kan ik vergelijken met een ceremonie, waarin diepe stukken geraakt worden. Het gaat heel diep. In onze sessie voel ik mij gedragen door Bas,  voelen en uiten zonder uitleg, zonder oordeel, zonder schaamte.

Dankbaar Bas, voor  jou mooie en oprechte energie en werkwijze

Nicola Finlayson, Amsterdam

Laatste posts

Ik nodig je graag uit om te reageren

Plaats een reactie